FJALË

Fjalor Shqip

FLOKNAJË f.

1. Flokë të shumtë e të dendur.

2. fig. Diçka me fije të shumta e të dendura që u ngjan flokëve, çdo gjë që të sjell ndërmend flokët. Floknajë e blertë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →