FJALË

Fjalor Shqip

FLOSKË f.

Sasi lënde e vendosur mbi një tjetër; shtresë; shtrat bore.

Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →