FJALË

Fjalor Shqip

GABERR mb. shar.

1. I trashë nga mendja; i pagdhendur. Djalë gaberr.

2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit. Na lodhi ai gaberri, mezi i hyri në kokë.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →