FJALË

Fjalor Shqip

GABZHERR m. anat.

  1. Pjesë e organeve të frymëmarrjes: gyp i përbërë nga disa unaza prej kërceje, që nis nga fyti e vete deri te bronket dhe shërben për të çuar ajrin në mushkëri ose për ta nxjerrë prej tyre; pjesa e sipërme e këtij gypi ku formohet zëri, laring.
  2. Fikthi.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →