FJALË

Fjalor Shqip

LARING m. anat.

  • Pjesa e sipërme e grykës së njeriut, ku përftohet zëri; gabzherr, gurmaz.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →