FJALË

Fjalor Shqip

FIKTH m.

1. anat. Pjesa e dalë në grykën e burrave, që lëviz lart e poshtë kur ata flasin ose kur gëlltiten. Fikth i madh. I ka dale fikthi.

2. Fik i paarrirë, fik buf.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →