FJALË

Fjalor Shqip

GABIMISHT ndajf.

Në mënyrë të gabuar; shtrembër, jo drejt, jo si duhet ose ku duhet; pa dashje. Hyri gabimisht. E goditi gabimisht. E grisi gabimisht. Gabimisht u nis në drejtim të kundërt.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →