FJALË

Fjalor Shqip

GJAM m.

  • Tokë me gurë buzë ujit, zallishte me pak drurë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →