FJALË

Fjalor Shqip

GJENEZË f. libr.

  • Prejardhja ose ngjizja fillestare e diçkaje, krijimi fillestar i diçkaje; zanafilla. Gjeneza e tokës. Gjeneza e popullit shqiptar (e gjuhës shqipe). Gjeneza e mineralit. Çështja e gjenezës.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →