FJALË

Fjalor Shqip

GJEQ m.

  • Mjegull e hollë. Ka rënë gjeq.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →