FJALË

Fjalor Shqip

GJUHËTAR m.

  • Ai që merret me studimin e gjuhës, specialist në gjuhësi. Gjuhëtarët shqiptarë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →