FJALË

Fjalor Shqip

GJUHEM vetv.

  • 1. Godasim njëri-tjetrin, goditem, qëllohem me një tjetër. U gjuajtën me gurë (me armë).
  • 2. Pës. e GJUAJ.
  • Gjuhen me fjalë shih te FJAL/Ë,~A.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →