FJALË

Fjalor Shqip

gjuha sh. gjuhë

  1. (organ) organ i njeriut që ndodhet në gojë
  2. (komunikim) formë komunikimi në mes njerëzve

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →