FJALË

Fjalor Shqip

GOJËMBAJTUR mb.

1. Që i mbahet goja kur flet; i belbër.

2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit. Erdhi gojëmbajturi!

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →