FJALË

Fjalor Shqip

HASETQAR mb. bised.

  1. Që ka smirë, smiar, restar; smirëzi.
  2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →