FJALË

Fjalor Shqip

KABLESH m.

  • 1. Lëvozhga e butë që mbështjell frytin e disa pemëve; shark. Kablesh arre (lajthie, gështenje).
  • 2. Boçë pishe, bredhi etj.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →