FJALË

Fjalor Shqip

KABLOSH m.

  • 1. Tufë leshi, që u lënë dhenve mbi kokë kur i qethin.
  • 2. Balluke. Kabloshi i ballit.

Ndihmo për pasurimin dhe përmirësimin teknik të fjalorit

Dhuro