FJALË

Fjalor Shqip

KABOQE f.

  1. Majë kodre; vend i ngritur e me majë, sukë.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →