FJALË

Fjalor Shqip

KABULL m. bised.

  1. Pranim, pëlqim.

Shprehje

  1. E bëri kabull diçka
    E pranoi ta marrë diçka, e begenisi; pranoi të bëjë diçka.
  2. E bëri kabull dikë
    E fali dikë për një fyerje ose për një gabim, u tregua zemërgjerë me të.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →