FJALË

Fjalor Shqip

FYERJE f.

1. Veprimi sipas kuptimeve të foljeve FYEJ, FYHEM.

2. Fjalë a qëndrim që të cenon në nder a të prek në sedër; ndjenja që provojmë kur na fyen dikush. Fyerje e rëndë (e madhe).

Shih edhe: fyer fyej fyes fyell fyelltar
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →