FJALË

Fjalor Shqip

FYES m.

Ai që fyen dikë.

FYES mb.

Që të cenon në nder a të prek në sedër; poshtërues. Fjalë fyese. Qëndrim (veprim) fyes. Fyerje fyese. Në mënyrë fyese.

Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →