FJALË

Fjalor Shqip

FYELLTAR m.

Ai që di t'i bjerë mirë fyellit.

Shih edhe: fyell fyej fyer fyes fyerje
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →