FJALË

Fjalor Shqip

LËVARE f.

  1. Ujëvarë; rrëke mali që zbret me vrull në një vend të pjerrët. Lëvarja e Thethit. Lëvaret e malit.
  2. Shpat mali shumë i pjerrët, faqe shkëmbi e pjerrët si thikë; vend shumë i pjerrët, rrëshqitë; rrugë shumë e pjerrët në një faqe mali.
  3. Gjurmë. S'ia gjetën lëvaren. E ndoqi (e gjeti) pas lëvares.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →