FJALË

Fjalor Shqip

LËVDATË f.

  • Fjalë të mira që thuhen për të ngritur lart dikë a diçka, lavdërim; nderimi që i bëhet dikujt, të cilin e çmojmë dhe e ngremë lart. I thuri lëvdata dikujt e lavdëroi. I bëri shumë lëvdata e lavdëroi shumë. Nuk i pëlqejnë lëvdatat. Nuk pranon lëvdata. E mori (e ka) për lëvdatë.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →