FJALË

Fjalor Shqip

LAVDËRIM m.

  • 1. Veprimi sipas kuptimeve të foljeve LAVDËROJ, LAVDËROHEM. Fletë lavdërimi. Letër lavdërimi.
  • 2. Fjalë të mira që thuhen për të ngritur lart dikë a diçka, lëvdatë. Lavdërime të merituara. I bëri shumë lavdërime. Nuk dehet nga lavdërimet.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →