FJALË

Fjalor Shqip

LAVDËROJ kal.

  • Them fjalë të mira për të ngritur lart dikë a diçka, ngre lart meritat e një njeriu; e çmoj a e lavdëroj lart një punë; i thur lëvdata dikujt a diçkaje, mburr; lëvdoj. E lavdëroi para të gjithëve. E lavdëroi shumë veprën.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →