FJALË

Fjalor Shqip

LAVRAK mb.

  • Që e ka trupin të hollë, të dobët e jo të lidhur mirë. Kishte ca fëmijë lavrakë.
  • Rrush lavrak rrush që e ka veshin të gjatë e me kokrra të rralla.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →