FJALË

Fjalor Shqip

LAVOR mb. libr.

  • Që ka të bëjë me lavën, i lavës; që përbëhet nga lava e vullkanit. Lëndë lavore. Rrymë lavore.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →