FJALË

Fjalor Shqip

LAVDIDASHËS mb. libr.

  • Që kërkon lavdi për vete, që është i etur për lavdi. Njeri lavdidashës.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →