FJALË

Fjalor Shqip

LAVDIMADH mb. poet.

  • Që ka lavdi të madhe, që është mbuluar me lavdi. Popull lavdimadh. Ushtri (brigadë) lavdimadhe. Tokë lavdimadhe.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →