FJALË

Fjalor Shqip

LIGJËRI I f. vjet.

  • 1. Fjalë. Nuk mund të thuhet me ligjëri.
  • 2. Këngë vaji; elegji.


LIGJËRI II f. vjet.

  • 1. Legjislacion; ligjshmëri.
  • 2. vet. nj. Drejtësi. Njeriu i ligjërisë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →