FJALË

Fjalor Shqip

LIGJE f. vet. vjet.

  • Fjalët a vargjet që gratë i numëronin një të vdekuri kur e vajtonin. E qanin me ligje.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →