FJALË

Fjalor Shqip

LIGJËSI f.

  • 1. Ligjësori. Ligjësi objektive. Ligjësitë e zhvillimit.
  • 2. shih LIGJSHMËRI,~A 1, 2.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →