FJALË

Fjalor Shqip

LLAFAZANËRI f.

  • Të qenët llafazan, vetia e atij që është llafazan.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →