FJALË

Fjalor Shqip

LLAPADAN mb.

  • 1. Që i bën kokrrat të mëdha e gjatoshe (për disa pemë). Fik llapadan lloj fiku që i bën kokrrat të gjata e të mëdha, por jo shumë të ëmbla.
  • 2. si em. ~, ~I m. Fik llapadan.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →