FJALË

Fjalor Shqip

LLAPAZHAR mb. bised.

  1. Që i mban keq e jo pastër rrobat e trupit, fare i pakujdesshëm për veshjen, shkatarraq në të veshur. Djalë llapazhar.
  2. Që ha shumë e pa zgjedhur, që ha ç'të gjejë përpara.
  3. Përd. em. sipas kuptimeve të mbiemrit.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →