FJALË

Fjalor Shqip

MEJHANE f.

  1. vjet. Pijetore.
  2. keq. Kafene a pijetore e mbajtur keq, ku venë lloj-lloj njerëzish, bëhet zhurmë dhe ka shumë tym. Ishte bërë mejhane.