FJALË

Fjalor Shqip

ORGANIZIM m.

  • 1. Veprimi sipas kuptimeve të foljeve ORGANIZOJ, ORGANIZOHEM. Organizimi i shtetit (i ushtrisë). Organizimi i partisë. Organizimi i popullit (i rinisë). Organizimi i punës (i prodhimit). Organizimi i sulmit (i mbrojtjes). Organizimi i mbledhjeve (i konferencave). Format e organizimit.
  • 2. Të qenët i lidhur e i bashkuar si një e tërë e pandashme, të qenët i organizuar mirë; mënyra se si është organizuar diçka. Organizimi i brendshëm. Organizimi i klasës punëtore. Organizimi i dhjetëfishon forcat. Ka organizim të mirë. Forcojmë organizimin.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →