FJALË

Fjalor Shqip

ORGANO f. muz.

  • Vegël muzikore me ajër, e cila ka tastiera si pianoja, që shtypen me dorë e me këmbë. Tingujt e organos. I binte organos. E shoqëronte me organo.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →