FJALË

Fjalor Shqip

PETËL f.

  • Secila nga fletëzat e holla me ngjyra, që përbëjnë kurorën e një luleje. Peta të kuqe (të bardha, të verdha). Petat e trëndafilit. Trëndafil me shumë peta. I ranë petat.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →