FJALË

Fjalor Shqip

PETAK mb.

  • Që është i shtypur nga të dyja anët si petë, petashuq, rrasik. Gur petak. Peshk petak. Në trajtë petake.
  • Fjalë petake fjalë që zënë vend.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →