FJALË

Fjalor Shqip

PETOR m.

  • Byrek që mbushet në mes me peta të thara, të thërrmuara.


PETOR mb.

  • Që është i hollë dhe i shtypur si petë, petak; petashuq. Gur petor.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →