FJALË

Fjalor Shqip

PETËZ f.

  1. Zvog. e PETË,~A. Petëza akulli. Petëz sapuni.
  2. bot. Petël.
  3. Një copë lëkure e hollë nga trungu i qershisë që përdoret për t'i rënë buzukut.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →