FJALË

Fjalor Shqip

PETËZIM m. tek.

  • Veprimi sipas kuptimeve të foljeve PETËZOJ, PETËZOHET. Petëzimi i metaleve (i çelikut). Petëzimi i brumit. Makinë petëzimi.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →