FJALË

Fjalor Shqip

PETOHEM vetv.

  • Dobësohem shumë, tretem, bëhem petë. Ishte petuar djali nga ethet.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →