FJALË

Fjalor Shqip

PORT m.

Vend i posaçëm zakonisht në një gji deti, i ndërtuar dhe i pajisur me të gjitha mjetet e nevojshme, ku mund të hyjnë anijet, të ngarkohen dhe të shkarkohen ose të qëndrojnë për t'u ndrequr; qyteti pranë një vendi të tillë. Port detar (lumor). Port ushtarak (tregtar). Punonjësit e portit. Drejtoria e portit. Magazinat e portit. Ndërtuan një port. Hyri (anija) në port. Durrësi është porti më i madh i vendit tonë.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →