FJALË

Fjalor Shqip

POSESIV mb.

  1. Që kërkon këmbëngultas të ketë kontroll të plotë mbi vëmendjen dhe sjelljet e një fëmije, partneri, etj. Nënë posesive. Burrë posesiv. Femër posesive.