FJALË

Fjalor Shqip

POSTE f.

1. Lëkurë berri me lesh të paqethur, e larë dhe e tharë, që përdoret si shtroje; postiqe. Poste delesh. Shtruan postet. U ulën në poste.

2. Qilim i punuar me lesh dhie, mutaf.