FJALË

Fjalor Shqip

PUNËHESHTUR mb.

Që punon dhe nuk bën fjalë; që punon pa u mburrur. Djalë (vajzë) punëheshtur.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →