FJALË

Fjalor Shqip

PUNËMBARË mb.

1. Që është punëtor e bën punë të mirë.

2. Që bën vetëm të mira; që i ecën puna mbarë. Njeri punëmbarë.

3. Përd. em. sipas kuptimeve të mbiemrit.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →